Verksamhetsbeskrivning
Våra kunder
Kontakta oss
Om

 

Jag heter Fredrik von Sydow och arbetar sedan januari 2012 på Pangea Property Partners. Vid sidan av mitt ordinarie arbete driver jag KPI Consulting AB där jag sköter ekonomin för ett antal mindre företag och föreningar.

Jag har tidigare arbetat som ekonomichef på Nordic Netproducts AB, en koncern med ca 50 anställda och en omsättning på ungefär 45 miljoner. Jag hade ansvaret för 4 anställda och satt med i ledningsgruppen. Mitt personliga mål med ekonomichefsjobbet var att kontinuerligt förbättra ekonomifunktionen genom att utveckla och skapa stabila processer tillsammans med min personal och på så sätt få alla att känna sig delaktiga och trivas i sin roll. Att jobba på ett mindre bolag med begränsade finansiella muskler lärde mig att hela tiden tänka kostnadseffektivt och alltid försöka ligga steget före i min bedömning av kommande risker.

På Nordic Netproducts utvecklade jag en mängd färdigheter. Under mitt första år identifierade jag besparingsmöjligheter som gjorde att jag var kostnadsneutral redan det året. När företaget år 2006 ställdes ut för försäljning sammanställde jag själv företagets Data Room inför Due Diligence. När vi år 2009 startade systerbolaget Content Media Partner Nordic AB var det jag som fick ansvaret över koncernredovisningen.
Jag är analytisk och jag tycker om att räkna på de ekonomiska följderna av strategiska beslut. Jag är van att analysera nutiden och förutspå framtiden för att införliva företagets finansiella mål. Jag är bra på att konkretisera strategier, ända vägen ner till excel-arket och med fokus på lösningar som håller i framtiden. Jag är alltid öppen och rak i min kommunikation och drar mig inte för att delge min åsikt. 
Jag utbildade mig påUniversity of Idaho, USA, där jag fick ett tennis-scholarship och under fyra år studerade finansiering samtidigt som jag representerade skolans tennislag i turneringar över hela USA. Som lagspelare är jag väldigt pålitlig och lojal och iklär mig vanligtvis en ledarroll. Tack vare min utåtriktade och sociala personlighet skaffade jag mig vänner över hela världen under mina år i USA. Mina totalt 16 år som tennisspelare har format mig som person. Jag är en sann tävlingsmänniska som älskar utmaningar och ger mig inte förrän jag har uppnått mina mål.
 
LinkedIn l

 

KPI Consulting ABNyheter och evenemangOmTjänsterSupport